Nieuws

Image
ABD Dacia - Jogger - voor alle behoeften

De nieuwe Dacia Jogger

De nieuwe Dacia Jogger is geïntroduceerd. Met vijf of zeven zitplaatsen is de Dacia Jogger ideaal voor (grote) gezinnen. Hij is veelzijdig en maakt met zijn uiterlijk een knipoog naar avontuurlijke uitstapjes in de natuur.
Image
ABD Dacia - nieuwe sandero - voorraad

DE SANDERO SCOORT 100% OP BETROUWBAARHEID

De Dacia Sandero is officieel de meest verkochte auto van Europa en hij scoort ook nog eens 100% in betrouwbaarheid! Na Lexus is de Sandero als betrouwbaarste auto getest (bron AD.nl)
Image
Nieuw Dacia Duster

De nieuwe Dacia Duster

De authentieke SUV
Image
abd dagblad header mei 21

ABD Dagblad mei 2021

Het ABD Dagblad met Renault, Nissan en Dacia nieuws en acties! Geen zin om te wachten op de postbode? Lees het ABD Dagblad hier online of haal een editie in de showroom.
Image
ABD Dacia - Spring - Electric

De nieuwe Dacia Spring Electric

Dacia begint aan een nieuw hoofdstuk in zijn geschiedenis, met de onthulling van zijn eerste 100% elektrische model. De Spring Electric is revolutionair: de goedkoopste elektrisch aangedreven stadsauto op de markt maakt elektrische mobiliteit nog toegankelijker! Ontdek hem nu zelf.
Image
Nieuwe Dacia Sandero en Sandero stepway

De nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway: completer en moderner dan ooit

Dacia is toonaangevend als het gaat om het promoten van ‘verstandig’ gebruik van een auto. En daarom biedt Dacia nu eenvoudige, ruime, betrouwbare en robuuste auto’s zonder onnodige franje en dat voor de beste prijs op de markt.
Image
ABD Dacia - nieuws - sandero en logo

Dacia introduceert volledig nieuwe Sandero, Sandero Stepway en Logan

Dacia introduceert de compleet nieuwe Sandero, Sandero Stepway en Logan. De derde generatie van deze populaire modellenreeks profiteert van splinternieuw design en brengt op diverse fronten vernieuwing in het succesvolle aanbod van Dacia.