Nieuws

Image
ABD Dacia - Jogger Hybrid

Jogger HYBRID 140: eerste hybride van Dacia

Nog geen jaar geleden – in maart 2022 – introduceerde Dacia zijn nieuwe zevenpersoons gezinsauto. Sindsdien is de Dacia Jogger een enorm succes, met al ruim 83.000 orders wereldwijd en meer dan 51.000 geregistreerde exemplaren. In januari breekt er een belangrijk moment aan voor de Jogger, want dan wordt de motorvariant HYBRID 140 verkrijgbaar.
Image
ABD Dacia modellen nieuwe logo

Laatste fase voor nieuwe visuele identiteit van Dacia

Het laatste hoofdstuk in de uitrol van de nieuwe merkidentiteit van Dacia is aangebroken. Na de implementatie van de nieuwe, visuele merkidentiteit in schriftelijke communicatie (medio 2021) en de start van de ombouw van de lokale Dacia dealers (zomer 2022), is het de beurt aan de auto’s zelf.
Image
ABD Dacia - Dacia Jogger - Jogger verenigt het beste van de diverse modelvarianten

Nieuwe Dacia Jogger nu in de showroom

Maak zelf kennis met de de nieuwe Dacia Jogger: een ruime en comfortabele 5- of 7-zitter met de voordelen van een SUV én een vanaf prijs van slechts € 19.650 én 5 jaar garantie! Ontdek hem nu zelf bij ons in de showroom.
Image
ABD Dacia Spring E-Sport Rocket League

Dacia Spring in verrassend e-sports-videogame toernooi

Wat als we allemaal elektrisch gingen rijden? Dat is precies waar Dacia gamers mee laat kennismaken, met een mix van auto’s en voetbal in de game Rocket League®.
Image
ABD Dacia - Jogger - voor alle behoeften

Nieuwe Dacia Jogger

De nieuwe Dacia Jogger is een gezinsvriendelijk en veelzijdig nieuw model van Dacia dat het beste van drie werelden verenigt: de lengte van een stationwagen, de interieurruimte en laadcapaciteit van een MPV en de veelzijdigheid van een SUV.
Image
Onthulling Friesland college nieuwe Spring van ABD

ABD LEVERT HET FRIESLAND COLLEGE EEN NIEUWE ELEKTRISCHE DACIA SPRING

ABD Dacia leverde donderdag 27 januari een gloednieuwe Dacia Spring aan het Friesland College in Heerenveen.
Image
Actieradius Dacia Spring

Nieuwe Dacia Spring blijkt schot in de roos

De nieuwe volledig elektrische Dacia Spring doet het uitstekend na zijn eerste jaar op de Europese markt. In de afgelopen 9 maanden zijn maar liefst 46.000 orders geplaatst.
Image
ABD Dacia - nieuwe sandero - voorraad

DE SANDERO SCOORT 100% OP BETROUWBAARHEID

De Dacia Sandero is officieel de meest verkochte auto van Europa en hij scoort ook nog eens 100% in betrouwbaarheid! Na Lexus is de Sandero als betrouwbaarste auto getest (bron AD.nl)
Image
Nieuw Dacia Duster

De nieuwe Dacia Duster

De authentieke SUV
Image
abd dagblad header mei 21

ABD Dagblad mei 2021

Het ABD Dagblad met Renault, Nissan en Dacia nieuws en acties! Geen zin om te wachten op de postbode? Lees het ABD Dagblad hier online of haal een editie in de showroom.
Image
ABD Dacia - Spring - Electric

De nieuwe Dacia Spring Electric

Dacia begint aan een nieuw hoofdstuk in zijn geschiedenis, met de onthulling van zijn eerste 100% elektrische model. De Spring Electric is revolutionair: de goedkoopste elektrisch aangedreven stadsauto op de markt maakt elektrische mobiliteit nog toegankelijker! Ontdek hem nu zelf.
Image
Nieuwe Dacia Sandero en Sandero stepway

De nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway: completer en moderner dan ooit

Dacia is toonaangevend als het gaat om het promoten van ‘verstandig’ gebruik van een auto. En daarom biedt Dacia nu eenvoudige, ruime, betrouwbare en robuuste auto’s zonder onnodige franje en dat voor de beste prijs op de markt.