Schadeherstel

Schadeherstel bij ABD voor alle merken

Autoschadeherstel voor alle merken met het hoogste kwaliteitsniveau tegen gunstige tarieven, dat wil zowel de klant als de verzekeringsmaatschappij. Bij ABD werken we dan ook nauw samen met alle verzekeringsmaatschappijen en garanderen u dan ook altijd het laagste eigen-risico. Zo werken we onder andere met Aegon erg nauw samen. Voor Univé mogen we ons zelf 5-sterren reparateur noemen. Dit is een groot compliment en vertaalt zich in voordeel voor de klant! Ook krijgen we de hoogste ranking in Drachten e.o. van Schadegarant. Ook voor schade aan uw camper of caravan bent u bij ABD Autoschade aan het juiste adres.

Schadeherstel voor alle merken

Autoschadeherstel voor alle merken met het hoogste kwaliteitsniveau tegen gunstige tarieven, dat wil zowel de klant als de verzekeringsmaatschappij. Bij ABD werken we dan ook nauw samen met alle verzekeringsmaatschappijen en garanderen u dan ook altijd het laagste eigen-risico.  Zo werken we onder andere met Aegon erg nauw samen. Voor Univé mogen we ons zelf 5-sterren reparateur noemen, dit is een groot compliment en vertaald zich in voordeel voor de klant! Ook krijgen we de hoogste ranking in Drachten e.o. voor Schadegarant. Ook voor schade aan uw camper of caravan bent u bij ABD autoschade aan het juiste adres.

Wij nemen uw schade graag uit handen

Schade aan uw auto? Wij nemen deze zorg graag van uw over. Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen nemen met ons. Ons schadebedrijf maakt een kostenplaatje, dit bespreken wij met u en regelen dit met uw verzekeringsmaatschappij.

Haal- en brengservice

Om het verzorgingsgebied uit te breiden naar heel Friesland is er een speciale haal- en brengservice in het leven geroepen, afstand is dus geen enkel bezwaar. Heeft u een leenauto nodig wanneer uw auto wordt hersteld? Geen probleem, meestal wordt er zelfs kosteloos een representatieve leenauto ter beschikking gesteld en desgewenst omgeruild bij u voor de deur. 

Al meer dan 15 jaar ervaring

ABD autoschade in Drachten heeft al vanaf de oprichting zo’n 15 jaar geleden een erg goede naam in Drachten en wijde omgeving. ABD autoschade, onderdeel van ABD, weet hoge ogen te gooien bij Focwa, Schade Garant, Aegon en Univé als het om kwaliteit en prijs gaat. Voor de merken Renault, Dacia en Nissan is dit schadebedrijf zelfs fabriekshersteller, maar ook voor andere merken blijven de medewerkers door de vele trainingen van Focwa zich verder ontwikkelen. 

Mobiele schadeservice

Wist u dat ABD ook een mobiele schadeservice heeft? Deze schadeherstellers repareren ter plekke kleine beschadigingen aan uw auto.

Tevens zijn ze gespecialiseerd in uitdeuken zonder spuiten en herstellen ook beschadigingen aan kunststof. Denk hierbij aan bumpers, spiegelkappen maar ook een dashbord met een beschadiging kan worden gerepareerd.

Schade opgave

Vul hier onder uw schade in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de schade te repareren.

Hoe kunnen wij u verder helpen?