Aircoservice

Onderhoud voor de Airconditioning

Om het rijplezier in je Dacia optimaal te houden is een goed werkende airconditioning van belang. De airconditioning zorgt niet alleen voor de gewenste tempratuur in de auto, ook laat de airconditioning je genieten van de frisse lucht in je Dacia.

airco

Een frisse wind door je Dacia

Als het buiten warmer wordt, is het tijd om eens lekker te luchten. Dat geldt voor uw huis, maar ook voor uw auto. Als u wilt dat uw Dacia lekker fris blijft, is een optimaal werkende airco essentieel.

Airco onderhoud

Om het rijplezier in uw Dacia optimaal te houden is een goed werkende airconditioning het gehele jaar van belang. De airconditioning zorgt niet alleen voor de gewenste tempratuur in de auto, ook laat de airconditioning u genieten van de frisse lucht in uw Dacia en zorgt dat uw ramen niet beslaan.

 

4 REDENEN

Vier belangrijke redenen waarom de airconditioning van uw Dacia een periodieke service beurt bij de Dacia-dealer verdient:

 

1. Kostenbesparing 1. Kostenbesparing

Een goed werkend airconditioning zal minder snel defecten vertonen en minder energie verbruiken wat resulteert in minder brandstof verbruik. Met tijdig onderhoud voorkomt u dure reparaties die vaak vele mate hoger uitvallen dan de kosten van een tijdige servicebeurt.

2. Hygiëne 2. Hygiëne

Na verloop van tijd ontwikkelen zich in het aircosysteem bacteriën en schimmels. Dit veroorzaakt naast geurtjes ook lichamelijke klachten aan luchtwegen en ogen. Tijdens de airco service wordt het systeem grondig en hygiënisch gereinigd waardoor deze klachten eenvoudig worden voorkomen.

3. Veiligheid 3. Veiligheid

Als uw airco goed functioneert, voorkomt hij dat uw ramen beslaan. Bovendien houdt hij u als bestuurder fris en alert. Tijdens de Airco Service controleert uw Dacia-dealer de volledige werking van uw aircosysteem. Eventuele herstellingen voert uw Dacia dealer vakkundig voor u uit, vanzelfsprekend tegen scherpe tarieven.

4. Werking 4. Werking

Uw airconditioning werkt sneller en efficiënter als hij in topvorm verkeert. Hij houdt uw Dacia heerlijk fris in de zomer en verhoogt tijdens de andere seizoenen uw temperatuurcomfort. 

 

Dacia Airco Service

De airconditioning zorgt niet alleen voor de gewenste temperatuur in uw Dacia, ook laat het systeem u genieten van frisse lucht in de auto. Het is daarom belangrijk om de airco goed te onderhouden met een servicebeurt op zijn tijd.

All-In tarieven van de Dacia Airco Service

Dacia heeft verschillende Airco Service-pakketten ontwikkeld met All-in prijzen. Afhankelijk van het type Dacia dat u rijdt is er altijd wel passend pakket voor uw auto én airco.​

Airco reiniging

  • Controleren werking en temperatuur
  • Visuele controle staat van leidingen
  • Reiniging airco (desinfecteren)
  • Optioneel: vervangen van pollenfilter

Airco servicebeurt

  • Koudemiddel vervangen/toevoegen
  • Bijvullen compressorolie
  • Lektest van het hele systeem d.m.v. contrastvloeistof
  • Optioneel: vervangen van pollenfilter

Hoe kunnen wij u verder helpen?