Banden

Nieuwe banden nodig?

ABD Dacia is uw voordelige bandenspecialist. Wij kennen als geen ander uw type Dacia en weten daarom altijd de juiste band bij uw auto te vinden. Het aanbod in verschillende merken en type banden is enorm groot. Alle A-merken zoals Michelin, Pirelli, Goodyear, Continental, en Bridgestone zijn bij ons verkrijgbaar tegen zeer scherpe tarieven. Bovendien is het monteren en balanceren van banden bij ABD Dacia altijd gratis.

U kunt bij ons natuurlijk ook kiezen voor de voordelige B-merken, de beste prijs-/kwaliteitverhouding, daar gaat het om bij ABD! Daarnaast zijn onze vaste wissel- en opslagtarieven erg scherp zodat u voor de zomer-/winterbandenwissel en het uitlijnen en balanceren van de banden altijd bij ABD Dacia aan het juiste adres bent. Onderstaand kunt u onze scherpe tarieven vinden.

 

ABD Dacia check
Betere wegligging
ABD Dacia check
Lager brandstofverbruik
ABD Dacia check
Langere levensduur
ABD Dacia-service-banden

Zomerbanden

Is het warmer dan 7°C, dan is het weer tijd om je winterbanden te laten wisselen voor zomerbanden. Waar winterbanden je de beste grip geven bij lage temperaturen en sneeuw, zijn zomerbanden geschikt tijdens de warmere maanden. We raden je aan om van april t/m september op zomerbanden te rijden. 

Afspraak maken Vrijblijvende offerte

Ervaar én profiteer van onze expertise

Uw nieuwe Dacia banden koopt u bij ABD Dacia. Wij bieden een groot assortiment Dacia banden tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding zodat er altijd een autoband is die perfect bij ABD Dacia past. De juiste band zorgt namelijk voor een verbeterde wegligging, een lager brandstofverbruik en een langere levensduur. 

ABD banden vervangen

Offerte aanvraag banden

ABD Dacia-DokkerVan-USP 6

Zomerbanden

Zomerbanden hebben stevig en hard rubber zodat ze goed bestand zijn tegen het hete asfalt in de zomer. De warmte van de weg warmt de banden namelijk op en maakt ze zachter. Met een normaal profiel van 7 millimeter diep, geven de zomerbanden een extra goede grip en betere acceleratie bij temperaturen boven de 7 graden Celsius. In de zomer verruil je de zomerbanden voor winterbanden.

Winterbanden

Winterbanden zorgen voor een kortere remweg en verbeterde wegligging, voor meer grip op natte, gladde of besneeuwde wegen. Je herkent de banden aan de letters M+S (modder en sneeuw) of aan het sneeuwvlokje. Ook bevatten ze een snelheidsaanduiding: Q (160 km/u), T (190 km/u) of H (210 km/u). Vervang versleten banden tijdig: bij een profiel van minder dan 5 millimeter is de band vergelijkbaar met een zomerband.

ABD Dacia-service-winterbanden

Tarieven

WISSELEN VAN EEN SET

€69,50
Wisselen zomer-/winterset met velgen

BANDENWISSEL

€99,00
Wisselen zomer-/winterbanden

UITLIJNEN

€79,95
4-wiel uitlijning

HOE KUNNEN WIJ U VERDER HELPEN?