Banden

Nieuwe banden nodig?

ABD Dacia is uw voordelige bandenspecialist. Wij kennen als geen ander uw type Dacia en weten daarom altijd de juiste band bij uw auto te vinden. Het aanbod in verschillende merken en type banden is enorm groot. Alle A-merken zoals Michelin, Pirelli, Goodyear, Continental, en Bridgestone zijn bij ons verkrijgbaar tegen zeer scherpe tarieven. Bovendien is het monteren en balanceren van banden bij ABD Dacia altijd gratis.

U kunt bij ons natuurlijk ook kiezen voor de voordelige B-merken, de beste prijs-/kwaliteitverhouding, daar gaat het om bij ABD! Daarnaast zijn onze vaste wissel- en opslagtarieven erg scherp zodat u voor de zomer-/winterbandenwissel en het uitlijnen en balanceren van de banden altijd bij ABD Dacia aan het juiste adres bent. Onderstaand kunt u onze scherpe tarieven vinden.

 

ABD Dacia-DokkerVan-USP 6

Zomerbanden

Zomerbanden hebben stevig en hard rubber zodat ze goed bestand zijn tegen het hete asfalt in de zomer. De warmte van de weg warmt de banden namelijk op en maakt ze zachter. Met een normaal profiel van 7 millimeter diep, geven de zomerbanden een extra goede grip en betere acceleratie bij temperaturen boven de 7 graden Celsius. In de zomer verruil je de zomerbanden voor winterbanden.

Winterbanden

Winterbanden zorgen voor een kortere remweg en verbeterde wegligging, voor meer grip op natte, gladde of besneeuwde wegen. Je herkent de banden aan de letters M+S (modder en sneeuw) of aan het sneeuwvlokje. Ook bevatten ze een snelheidsaanduiding: Q (160 km/u), T (190 km/u) of H (210 km/u). Vervang versleten banden tijdig: bij een profiel van minder dan 5 millimeter is de band vergelijkbaar met een zomerband.

ABD Dacia-service-winterbanden

Tarieven

Wanneer u uw banden wisselt bij ABD, krijgt u gratis opslag.

WISSELEN VAN EEN SET

€69,50
Wisselen zomer-/winterset met velgen

BANDENWISSEL

€99,00
Wisselen zomer-/winterbanden

UITLIJNEN

€79,95
4-wiel uitlijning

Offerte aanvraag banden

Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte aan