DE SANDERO SCOORT 100% OP BETROUWBAARHEID

Body

Kiest u voor de Dacia Sandero? Dan kiest u voor de meest betrouwbare auto. Want de Sandero is niet alleen de meest verkochte auto van Europa, hij scoort ook nog eens 100% in betrouwbaarheid

ABD Dacia - Nieuwe Sandero - met automaat

Volgens het Britse consumentenorganisatie WhatCar? is Lexus het meest betrouwbare automerk met een gemiddelde score van 98.7 procent. Direct achter Lexus komt Dacia met 97.3. Dat scheelt bijna niets. En de rest van de premium merken laat u als Dacia-rijder ver achter u.

De Sandero scoort 100% op betrouwbaarheid

In de categorie kleinere auto’s scoort de Sandero zelfs de volle 100%. Yup, 100! Natuurlijk wisten we al dat Dacia goede auto’s zijn, maar nu is het bewezen. 

Nieuwe Sandero en Sandero Stepway

De Britse consumentenorganisatie WhatCar? onderzocht welke auto’s in de afgelopen 12 maanden reparaties hadden ondergaan, wat het kostte en hoe lang de auto daardoor in de garage stond. Kleine storingen wogen minder zwaar dan serieuze reparaties. In omvang en kwaliteit is de test van WhatCar een van de grootste ter wereld.

Testen zoals die van WhatCar? zeggen meer dan een glanzende brochure of advertentie. Een goede reden dus voor een bezoek aan één van onze vestigingen

Image
ABD Dacia - Nieuwe Sandero - thumbnail

Sandero

Al vanaf
€16.700,-
Private lease p.m. vanaf
€349,-
Image
ABD Dacia- Nieuwe Sandero Stepway - thumbnail

Sandero Stepway

Al vanaf
€19.640,-
Private lease p.m. vanaf
€389,-

Uw SANDERO IS NOG VOORDELIGER ALS BI-FUEL

Om rijden nog voordeliger te maken, heeft Dacia een ruim aanbod bi-fuel modellen. De auto start dan op benzine en schakelt daarna automatisch over op goedkoper LPG. U begint al met besparen vanaf 6.000 kilometer per jaar. 

100% betrouwbaar, plus 100% garantie

Volgens WhatCar? is de kans dat je Sandero bij de garage staat erg klein. Maar er kan altijd iets gebeuren. Zelfs met een Sandero. Daarom kunt u bij Dacia heel voordelig een voordelig onderhoudscontract afsluiten. Dat geeft u 100% peace of mind.