Uniek aanbod Dacia Spring: nu extra aantrekkelijk

Body

Zowel voor particuliere rijders én zakelijke rijders hebben wij unieke acties op de Dacia Spring! Waarom kiezen voor de Dacia Spring? De compacte, volledig elektrische Dacia behoort tot de bestverkochte elektrische auto’s in Europa! En met de huidige acties is de Spring de goedkoopste 100% elektrische auto in Nederland! 

Ontdek snel onze drie acties:

  • 0,99% rente voor particuliere klanten i.c.m. de 50/50 deal (50% aanbetalen en 50% financieren tegen 0,99% rente)
  • 0% financial lease voor zakelijke klanten i.c.m. de 50/50 deal
  • Als klap op de vuurpijl: Dacia Spring private lease vanaf € 249 per maand en inclusief overheidssubsidie vanaf € 188 per maand!
Spring private lease actie friesland

Private lease actie

De Dacia Spring is nu te rijden voor een private leasetarief vanaf slechts € 249,- per maand. Dit tarief geldt voor de uitvoering Essential met een 27 kWh-batterij, een 33 kW sterke elektromotor en een actieradius tot 230 kilometer (WLTP).  Of profiteer van € 2.950,- overheidssubsidie en betaal slechts € 188,- p/m voor 48 maanden. 

Bovendien is het scherpe private leaseaanbod gebaseerd op een looptijd van 48 maanden, ofwel aanzienlijk korter dan de looptijd van 72 maanden die normaliter door private leaseaanbieders wordt gecommuniceerd.

Dacia Spring_private lease

Zakelijk

Als zakelijke rijder profiteert u nu van een uniek aanbod op de Dacia Spring: financiering tegen 0% rente​! Een goed begin is het halve werk: 

  • Financiering tijdelijk tegen een zeer aantrekkelijk rentetarief van 0%
  • Betaal 50% nu, en de overige 50% in maandelijkse termijnen
  • Maandbedrag voor de Spring vanaf € 265,-
Dacia Spring Zijkant

Particulier financieren

0,99% rente voor u als particuliere klant. Geldig i.c.m. de 50/50 deal (50% aanbetalen en 50% financieren tegen 0,99% rente).

Ontdek de Spring

Dacia Spring Neus

230 KM ACTIERADIUS WLTP

De Dacia Spring biedt een actieradius tot 305 km.  in de praktijk rijdt u 230 kilometer op één accu De compacte batterij (27,4 kWh) is met een volledige lading voldoende voor een week woon-werkverkeer. Gebaseerd op het Europese gemiddelde van ca. 30 km woon-werkverkeer per dag.

ABD Dacia - Spring Extreme - Thuis in het stopcontact laden

ALTIJD EN OVERAL OPLADEN

Standaard wordt er een kabel meegeleverd die past op openbare laadpunten of op een wallbox. Wilt u de auto thuis opladen dan kunt u kiezen voor de optionele kabel die op een standaard stopcontact past. Met de krachtige DC-lader (optioneel) laadt u de batterij bij een snellaadstation binnen een uur tot 80% op. 

Dacia Spring Voorstoelen

COMPACT EN TOCH RUIM

De Dacia Spring heeft niet alleen 4 ruime zitplaatsen maar ook 290 l* bagageruimtecapaciteit en een neerklapbare achterbank. Door de slimme opbergmogelijkheden heeft u bovendien alles binnen handbereik. U smartphone koppelt u eenvoudig via Android Auto™ of Apple CarPlay™. Het scherm van uw mobiel wordt vervolgens op het 7" touchscreen weergegeven.

ABD Dacia contact

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u een offerte of proefrit aanvragen? Of contact opnemen? Wij staan voor u klaar. Scroll naar beneden, vul het contactformulier in en wij helpen u verder.

Uw gegevens
Uniek aanbod Dacia Spring: nu extra aantrekkelijk
km