Dacia Spring private lease actie

2021 - ABD Dacia SPRING modelintro

De Dacia Spring is tijdelijk wel heel voordelig met Private Lease bij ABD. Zorg dat u er snel bij bent! We beschikken over een zeer beperkte voorraad. Let op! Voor deze actie geldt OP = OP. Lees op deze pagina alles over deze actie.

Wij willen u het prijsverschil met andere private lease aanbieders niet onthouden: onze private lease actie is goedkoper en aantrekkelijker dan de ANWB private lease actie. 

Wij willen u het verschil niet onthouden

Ons private lease aanbod is niet alleen financieel aantrekkelijker, maar ook op het gebied van service, reparatie en onderhoud. Wacht niet  langer en kies nu voor de Dacia Spring. 

  ABD Dacia Private Lease actie ANWB Private lease actie
Eigen Risico € 225,-  € 300
Vervangend vervoer bij reparatie Na 48 uur kosteloos Na 72 uur
Kilometers minder gereden Wij hanteren een kilometer minder prijs. Aan het einde van uw private lease contract krijgt u een vergoeding voor de kilometers die niet zijn gereden. Geen vergoeding, tenzij de u het volledige contract aanpast tussentijds. 
Reparatie en onderhoud Onderhoud en reparatie wordt uitgevoerd bij ABD Dacia vestigingen.  Reparatie en onderhoud gaat via derde partijen. 

Voordeliger wordt het niet

Sinds 1 januari 2022 is er (net zoals in 2021) een subsidie beschikbaar voor de aanschaf van nieuwe en gebruikte elektrische voertuigen. Zo kunt u tot €3.350 subsidie aanvragen bij het Private Leasen van een elektrische Dacia. Dit bedrag wordt verdeeld over de gehele looptijd van uw abonnement. Dit maakt elektrisch rijden wel heel voordelig, want hierdoor rijdt u - inclusief de aftrek van de subsidie - al een Dacia Spring voor € 199,- per maand!

Normaal  € 289 p/mnd
ABD actie € 279 p/mnd
Overheidssubsidie elektrische personenwagens € 70 p/mnd 

U rijdt de Dacia spring nu voor

€ 199 p/mnd