Duster private lease

Private lease uw nieuwe Dacia Duster

Met ABD Dacia Private Lease rijdt u de nieuwe Dacia Duster al vanaf €329,- per maand! Hierin zijn alle kosten opgenomen, behalve de brandstof. Heeft u nog een auto die u wilt inruilen? Wij taxeren uw auto! Het taxatiebedrag storten wij dan terug op uw rekening of kunt het als korting toepassen op uw offerte.

ABD Private Lease:

✓ 14 dagen bedenktijd 
✓ All-risk verzekerd
✓ Inclusief vervangend vervoer

De Duster: nog meer SUV

De nieuwe Dacia Duster combineert het comfort en de terreineigenschappen van een SUV met verrassend scherpe prijzen.

De Duster valt op door zijn robuuste en krachtige vormen, terwijl het moderne interieur comfort en gebruiksgemak biedt. Compleet uitgerust met de nieuwste comfort- en veiligheidsvoorzieningen. 

Duster Serie Limitee uitvoering

Specificaties

 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Brandstof: Benzine / LPG
 • Motor: 74 kW / 100 pk
 • Transmissie: Handgeschakeld / automaat

Uitvoeringen

U kunt de Duster private leasen in drie verschillende uitvoeringen. De basis-uitvoering (ook wel Essential uitvoering genaamd), de comfort-uitvoering (comfort genaamd) en de Luxe uitvoering (Prestige genaamd). Om vrijblijvend uw maandbedrag te berekenen klikt u op maandbedrag berekenen onder de uitvoering die u voorkeur heeft. Selecteer bij het berekenen van uw maandbedrag vervolgens nogmaals uw uitvoering, kies uw looptijd en geschatte aantal kilometers en u bereken geheel vrijblijvend het maandbedrag.  

Dacia Duster Essential uitvoering

Duster Essential (basis)

Nu al voor: € 329,- p/mnd

De uitgebreide standaard uitrusting. Geeft een optimaal gevoel van veiligheid en bedieningsgemak. Standaard voorzien van o.a.:
✔ECO-mode;
✔Hill Start Assist; 
✔ Elektrisch bedienbare ramen achter

Maandbedrag berekenen Inruilwaarde berekenen

Dacia Duster Comfort uitvoering

Duster Comfort

Nu al voor: € 349,-p/mnd

Van alle gemakken voorzien. De Comfort uitvoering beschikt t.o.v. de Essential extra over o.a.:
✔ handbediende airconditioning;
✔ elektrisch verstelbare buitenspiegels; 
✔ cruise control met snelheidsbegrenzers. 

Maandbedrag berekenen Inruilwaarde berekenen

Dacia Duster Prestige uitvoering

Duster Prestige

Nu al vanaf: € 369,- p/mnd

Chique verschijning. Deze complete uitvoering is voorzien van alle gemakken die het rijden makkelijker en ook veiliger maken! 

Maandbedrag berekenen Inruilwaarde berekenen

Hoe werkt ABD private lease?

In 3 stappen regelt u Private Lease bij ABD Dacia:

1. Samenstellen

Kies u favoriete model uit voorraad, de looptijd en jaarkilometrage. Past het maandbedrag bij uw situatie?

2. Contract tekenen

U levert de benodigde documenten aan voor financiële goedkeuring. Goedgekeurd? Dan tekent u bij één van onze vestigingen het contract.

3. Auto ophalen en wegrijden

Alles getekend? Dan rijdt u weg in uw nieuwe Dacia. En u betaalt daarnaast alleen nog maar voor het tanken. Veel rijplezier!

Klaar om de Duster verder te ontdekken?

Vraag nu geheel vrijblijvend meer informatie of een vrijblijvende offerte aan. Heeft u nog een auto die u wilt inruilen? Wij taxeren uw auto! Vul onderstaande gegevens in en wij sturen u een vrijblijvend inruilvoorstel en berekenen uw maandbedrag. Het taxatiebedrag storten wij dan terug op uw rekening of kunt het als korting toepassen op uw offerte

Uw gegevens

Uw huidige auto

Kies uw looptijd en aantal kilometers

Duster private lease

Kenmerken

Mooi, functioneel, stevig én betaalbaar. Of u nu rijdt op bekend terrein of op een onbekende weg, de Dacia Duster biedt altijd de passende oplossing.

Dacia Duster interieur

Hoogwaardig en comfortabel interieur

In de Dacia Duster heeft u een universum aan hoofd-, been- en opbergruimte. Voor extra comfort. Verstel uw stoel en het stuur net zolang tot u perfect zit.

Dacia duster veilig

Veiligheid: altijd en overal

De Dacia Duster zit propvol actieve en passieve veiligheidssystemen. Rij u op asfalt of baan een weg op ruig terrein: safety first!

Duster rijervaring

Comfortabel rijgedrag on- en off-road

De nieuwe Dacia Duster is voorzien van talloze nieuwe voorzieningen die assisteren bij het manoeuvreren in de stad en in het terrein.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u antwoord op de veelgestelde vragen over ABD Dacia Private Lease

Wanneer kom ik aanmerking voor Private Lease?

Het is natuurlijk belangrijk dat u het maandelijks bedrag daadwerkelijk kunt betalen. Het is aan onze lease experts om te bepalen of uw budget toereikend is. We houden daarbij rekening met uw inkomen, uw woonlasten en eventuele schulden. Ook wordt er een BKR-toetsing gedaan. Een Nederlandse BSN-nummer is verplicht, en daarnaast moet je bij aanvang van uw looptijd minimaal 18 zij en aan het einde van de looptijd maximaal 80 jaar oud.

Wat is private lease?

Bij ABD Dacia kunt u autorijden voor een vast maandbedrag. De auto staat op uw naam maar blijft eigenaar van de dealer. In uw maandbedrag zitten de kosten voor afschrijving, wegenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud en banden verwerkt. U hoeft alleen nog maar te tanken en hoe jammer ook de bekeuringen te betalen.

Hoeveel kilometers rijd ik per jaar?

Gaat u private leasen? Dan is uw maandbedrag afhankelijk van zowel de looptijd als het aantal kilometers. Het is dus verstandig om goed na te denken over het aantal kilometers dat u gaat rijden.
Geen idee hoeveel kilometers dat gaan zijn? We helpen u graag op weg. Open Google Maps om de afstanden te berekenen. Verder gebruiken we lekker ouderwets een rekenmachine, pen en papier.

Dit zijn de ritjes waar u rekening mee moet houden:

 • Ritjes van en naar uw werk. Hoeveel kilometer is het heen en terug? Vermenigvuldig dat getal met het aantal dagen dat u werkt per week. Vervolgens vermenigvuldigd u de uitkomst met 48. Dat is namelijk het aantal weken dat de gemiddelde Nederlander jaarlijks werkt. Noteer de uitkomst op uw lijstje.
 • Zomervakantie. Gaat u met de auto op vakantie? Neem uw favoriete bestemming, en ga er voor het gemak even vanuit dat u daar 1 keer per jaar op vakantie gaat. Bereken met Google Maps het aantal kilometers heen en terug. Tel daarbij op 250 kilometer voor elke week dat u op uw bestemming bent, voor de ritjes die u lokaal maakt.
 • Bent u fan van wintersport? Het aantal kilometers berekent u net als die van de zomervakantie. Ook deze noteert u op uw lijstje.
 • Familiebezoekjes. Pak uw agenda erbij en tel eens op bij elkaar op hoe vaak u de afgelopen 12 maanden familie hebt bezocht. Met Google Maps rekent u de kilometers uit. Vul het totaal aantal kilometers in op uw lijstje.
 • Pakt u de auto om boodschappen te doen? Hoe vaak doet u dat per week? En hoeveel kilometers is het naar de supermarkt? Vermenigvuldig het aantal kilometers met het aantal keer per week, en doe dat keer 52.
 • Misschien brengt u de kinderen met de auto naar school? Neem dan het totaal aantal kilometers heen en terug. Vermenigvuldig dat met 5 voor het aantal dagen per week. En dat getal vermenigvuldigt u met 40. Dat is het aantal weken dat kinderen in Nederland per jaar naar school gaan.
 • Sport en verenigingen. Zowel uw eigen hobby’s als die van uw kinderen. Als het wekelijks terugkerende activiteiten zijn dan telt u ze mee in het totale aantal kilometers. Vermenigvuldig het aantal wekelijkse kilometers met 48, er vanuit gaande dat u 4 weken per jaar op vakantie bent.
 • Last but not least zijn er de incidentele ritjes. Dat verschilt natuurlijk per persoon. Wij zouden hier 100 kilometer per maand voor rekenen. Dat komt dus op 1200 kilometer per jaar. Dat is het laatste cijfer op uw lijstje.

Tel nu alle cijfers op uw lijstje bij elkaar op. U heeft nu een nauwkeurige schatting van uw totaal aantal kilometers. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend langs komen in een showroom van ABD Dacia of kunt u contact  opnemen.

Wie mogen er in de auto rijden?

Allereerst mogen degenen die op het contract staan met de auto rijden. Daarnaast mogen anderen in het bezit van een geldig rijbewijs ook in de auto rijden. Behalve zeventienjarigen in het kader van ‘2todrive’, je moet dus tenminste 18 zijn en zelfstandig in de auto mogen rijden.

Wat is BKR?

Het BKR registreert kredieten en leningen. Als u een vaatwasser koopt op afbetaling, of een hypotheek afsluit bij de bank. Dank komen die gegevens altijd in de database van het BKR. Dat is wettelijk verplicht in Nederland. 
Een private lease overeenkomst valt ook onder deze plicht. Als u bij ons een private lease aanvraag doet, dan beginnen we altijd met het toetsen van uw gegevens bij het BKR. Zo kunnen we beter inschatten of de overeenkomst bij uw financiële situatie past.
Als we de private lease overeenkomst daadwerkelijk afsluiten dan registreren we die bij het BKR. Voor meer informatie over BKR registratie kunt u vrijblijvend contact  opnemen met onze verkopers of eens langs komen in de showroom voor een vrijblijvend Private lease voorstel.