Corona virus: U blijft welkom bij ABD

In de afgelopen periode heeft u via de media al vele berichten ontvangen rondom het Corona virus. Bij ABD Dacia staat uw gezondheid en die van onze medewerkers voorop en daarom doen wij er alles aan u veilig en verantwoord te begeleiden. 

Sneekpand

Plan uw showroombezoek

Onze showrooms zijn vanaf woensdag 3 maart weer geopend en u bent op afspraak weer van harte welkom. Plan daarom nu eenvoudig online uw afspraak en profiteer direct van extra hoge kortingen! Wanneer u een persoonlijke afspraak maakt in één van onze vestigingen, dan zorgen wij ervoor dat u op dat moment alleen in onze showroom bent. Kies uw vestigingen plan direct een geheel vrijblijvende persoonlijke afspraak.

ABD Dacia-service-onderhoudsbeurt

Onze werkplaatsen blijven geopend

Ook in deze tijd bent u van harte welkom in onze werkplaats. Uiteraard doen wij er alles aan om bij te dragen aan de inperking van het Corona virus en volgen we de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig op.

CONTACT VESTIGING WERKPLAATSBEZOEK

Onze medewerkers zijn extra bewust van de hygiëne binnen en buiten uw auto. Na élk contact desinfecteren wij uw auto, zowel van binnen als van buiten.

Ook wordt er, zoals altijd, gebruik gemaakt van beschermingsmiddelen zoals; stuurhoezen, stoelhoezen en handschoenen.

Plan werkplaatsafspraak

Wilt u wel graag een auto bekijken/kopen dan kunt u een persoonlijke afspraak met ons maken en profiteren van extra hoge kortingen!

Tijdens een persoonlijke afspraak kunnen wij u telefonisch of online alles met u bespreken. Ook een proefrit is mogelijk deze plannen we bij u thuis.

Wij komen ook gewoon naar u toe! Zo hoeft u de eigen straat niet eens uit voor het maken van een proefrit!

Bij een proefrit op locatie kiest u zelf de datum, het tijdstip en de locatie. Wij leveren de auto vervolgens bij u af.

Veelgestelde vragen

Onderstaand een overzicht van de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Of heeft u nog geen duidelijk antwoord? Neem dan contact met ons op. 

Zijn er andere mogelijkheden dan langskomen of bellen?

U kunt op alle mogelijke manieren met ons in contact komen.  Steeds meer klanten maken een afspraak via Whatsapp, onze chat of Facetime, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. 

Ik heb een proefrit / showroombezoek gepland, kan deze doorgaan?

Ja, proefritten en showroombezoeken kunnen plaatsvinden op het door u geplande of op het door u gewenste tijdstip en datum. Onze medewerkers zijn zich zeer bewust van de getroffen maatregelen en nemen deze dan ook in acht. Deze maatregelen zijn o.a. het bewaren van afstand (minimaal 1.5 meter), geen lichamelijk contact en voor u de mogelijkheden om handen te wassen.

Ik heb interesse in een auto, hoe nu verder?

Wij bieden u een passende oplossing: het is nu mogelijk om uw nieuwe auto online te reserveren en/of aan te kopen. Neem contact op met de contactgegevens zoals deze vermeld staan bij de auto waar u interesse in heeft en geef aan dat u de auto wilt reserveren. Wanneer u weer in staat bent om naar één van onze vestigingen af te reizen zorgen wij ervoor dat de auto voor u klaar staat. Natuurlijk dient de auto die u online reserveert/aankoopt te voldoen aan de omschrijving en heeft u het recht te annuleren als deze niet voldoet aan de omschrijving. 

Mijn auto is binnenkort aan onderhoud toe, kan ik een werkplaats afspraak inplannen?

Onze werkplaats blijft open om u mobiel te houden. U kunt net als anders uw werkplaatsafspraak telefonisch of online inplannen. Wij nemen dan contact met u op over het halen en/of brengen van uw auto. 

Ik heb een werkplaatsafspraak, maar wil nu niet komen

Onze haal- en brengservice is actief. Wij kunnen uw auto halen en brengen om fysiek contact te vermijden.

Ik heb een werkplaatsafspraak staan, gaat deze door?

Ja, de werkplaatsafspraak kan op de geplande datum doorgaan. Uiteraard hanteren we in onze werkplaatsen de strenge richtlijnen vanuit Rijksoverheid en RIVM.

Contact

U kunt ons op vele manieren bereiken. Klik op één van onderstaande buttons om direct contact op te nemen. Of scroll naar beneden voor een overzicht van de contactgegevens per vestiging. 

Contactgegevens per vestiging

 

 

Image
ABD vestiging Drachten

Drachten

Jade 1 9207 GL Drachten
Image
ABD vestiging Heerenveen

Heerenveen

Skrynmakker 26 8447 GH Heerenveen
Image
ABD vestiging Leeuwarden

Leeuwarden

Hortensiastraat 2 8922 HD Leeuwarden
Image
ABD vestiging Sneek

Sneek

Kolenbranderstraat 7 8601 VC Sneek
Image
ABD vestiging Dokkum

Dokkum

De Brêge 6 9101 PW Dokkum