Nieuwe Dacia Jogger

Body

De Jogger is een gezinsvriendelijk en veelzijdig nieuw model van Dacia dat het beste van drie werelden verenigt: de lengte van een stationwagen, de interieurruimte en laadcapaciteit van een MPV en de veelzijdigheid van een SUV.

 

ABD Dacia - Jogger - voor alle behoeften

DIT IS DE NIEUWE JOGGER:

  • Verkrijgbaar met vijf of zeven zitplaatsen: Dacia vindt gezinsauto opnieuw uit met volledig nieuwe Jogger
  • De betaalbaarste gezinsauto in zijn klasse, met een unieke prijs-kwaliteitverhouding in het C-segment
  • Keuze uit drie uitrustingsniveaus: Essential, Comfort en Extreme Limited Edition
  • Verkrijgbaar in kleuren Blanc Glacier en in de metallic kleuren Bleu Iron, Brun Terracotta, Gris Comete, Gris Moonstone en Noir Nacre
  • Er is 565 liter aan volume in de kofferbak van de 5-zitsversie. Voor echt lange spullen klapt u de bank neer waardoor u tot wel 1.819 liter ruimte hebt.

Ontworpen voor u en uw gezin

U zoekt een multifunctionele auto die het dagelijks leven gemakkelijker maakt? Kies voor de nieuwe Dacia Jogger! De Jogger is niet alleen geschikt voor gezinnen. De Jogger is ook bijzonder geschikt voor avonturiers en buitensporters die een moderne, dynamische en praktische auto zoeken waarmee zij gemakkelijk hun sport- of vrijetijdsuitrusting kunnen vervoeren. De Dacia Jogger is voor iedereen. 

ABD Dacia - Jogger - inhoud van 1819 Liter

 stoer én slim

Met zijn hoge bodemvrijheid, brede wielkasten en modulaire dakdragers is de nieuwe Dacia Jogger stoer én slim. Hij is eenvoudig en snel aan te passen aan elke trip, ideaal voor een gezinsleven vol actie. De moderne verlichting met Y-vormen laat zien dat hij tot de nieuwe Dacia-generatie behoort. De LED-lampen geven ‘s nachts nog helderder licht. Door de verticale achterlichten is de opening van de achterklep lekker breed zodat u gemakkelijk bij de kofferbak kunt komen. Nog avontuurlijker is de Extreme Limited Edition-versie: met de brede wielkasten, lichtmetalen wielen en een zwarte haaienvinantenne. De skidplates en bestickering maken deze versie helemaal af. De nieuwe Dacia Jogger, ontworpen voor u en uw gezin!

ABD Dacia - Jogger - ruim interieur

Rijk uitgerust

De nieuwe Dacia Jogger past zich elke dag aan uw wensen aan. Dankzij het multimediasysteem rijdt u nog aangenamer: een 8-inch scherm met navigatie, telefoonreplicatie via wifi*, Bluetooth-verbinding… Het is er allemaal. Koppel u smartphone via Bluetooth® of via de Dacia Media Control-app en u krijgt toegang tot uw navigatiesysteem en favoriete muziek. Met de zes ingebouwde luidsprekers geniet u bovendien van een optimale geluidskwaliteit.

ABD Dacia - Jogger - tot 7 zitplaatsen

COMFORTABEL OP ELKE RIJ

Komen er vrienden mee? Met op rij 2 de opklapbare driezitsbank en op rij 3 de twee verwijderbare stoelen heeft u de perfecte opstelling in een handomdraai. De bank kan in twee delen worden neergeklapt en de achterste stoelen zijn ook afzonderlijk op te klappen en te verwijderen. De twee vliegtuigtafeltjes* zijn perfect voor een snelle snack. Maximaal comfort op de derde rij? Er zijn armleuningen met praktische bekerhouders. Transport nodig? Er is 565 liter aan volume in de kofferbak van de 5-zitsversie. Voor echt lange spullen klapt u de bank neer waardoor u wel tot 1.819 liter ruimte hebt.

ABD Dacia - Jogger - Grotere bodemspeling van 200 mm

UITRUSTINGNIVEAUS

De Dacia Jogger is te bestellen met keuze uit drie uitrustingsniveaus: Essential, Comfort en Extreme Limited Edition. Wat carrosseriekleuren betreft is het model verkrijgbaar in Blanc Glacier en in de metallic kleuren Bleu Iron, Brun Terracotta, Gris Comete, Gris Moonstone en Noir Nacre.

ABD Dacia - Jogger - ook met LPG én als Hybrid

AANDRIJFLIJNEN

Dacia levert de Jogger met keuze uit twee motorvarianten. Behalve de TCe 110-benzinemotor met een koppel van 200 Nm die gekoppeld is aan een handgeschakelde zesversnellingsbak is er ook de TCe 100 Bi-Fuel die geschikt is voor benzine en LPG en een actieradius tot maar liefst 1.000 kilometer biedt. Dankzij de grote actieradius en circa 40% lagere LPG-prijs aan de pomp is de
Bi-Fuel-variant een aantrekkelijk alternatief voor een dieselauto. Bovendien zijn de onderhoudsintervallen, onderhoudskosten en bagageruimte van de TCe 100 Bi-Fuel gelijk aan die van de TCe 110-benzineversie.

Nieuwe Dacia Jogger

vijf- OF zevenZitter

Ook een aantrekkelijke eigenschap van de nieuwe Dacia Jogger is de keuze uit vijf of zeven zitplaatsen. Als veelzijdige zevenzitter kent de Jogger tot wel zestig verschillende configuraties, mede dankzij de individueel uitneembare stoelen op de derde zitrij.

De vijfpersoonsuitvoering biedt een bagageruimte van 708 liter (tot aan de bovenkant van de rugleuning) en zelfs 1.819 liter als de tweede zitrij is neergeklapt. De zevenpersoonsversie biedt een bagageruimte van 160 liter achter de derde zitrij die kan worden uitgebreid tot 506 liter als die derde zitrij niet gebruikt wordt. Als bij de zevenzitter de achterste stoelen verwijderd worden en de achterbank is neergeklapt, blijft er nog steeds een riante 1.807 liter aan laadruimte over.

Vraag nu een offerte aan

Nieuwe Dacia Jogger
km
Meld u nu aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief vol met tips en inspiratie. U kunt zich ten alle tijden weer afmelden. 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

ABD Dacia check
Bij ABD gegarandeerd de beste Jogger deal van Nederland
ABD Dacia check
Klanten beoordelen ons met een 9,4
ABD Dacia check
ABD is 11x Dacia Dealer of the Year